Spring til indhold

42. Munkebo Multipark

Kultur fra A til Ø - Munkebo Multipark .

Et gammelt moseområde tæt ved Munkebo Idrætscenter er forvandlet til Munkebo Multipark, der kredser om tre begreber: Sport, friluft og leg. Hvert af de tre områder forbindes af en asfalteret og handicapvenlig sti, der også knytter multiparken sammen med både idrætscentret, Munkebo Bycenter og Munkebostien.
Parkens sportsområde er især blevet kendt på grund af en af Fyns bedste skaterbaner, hvor man konstant kan se børn og unge lave tricks. Også løbehjulene bruges flittigt på det ”bløde” beton, der er støbt i buede og bølgende former. Området rummer også bane til mange forskellige former for boldspil.

 

Munkebo multipark

Friluftområdet er indrettet med bål- og grillplads samt shelters, og man kan gå på boardwalks omkring en stor sø. Legeområdet, der er etableret tæt ved Munkebos børnehaver, er nærmest et lille gynge-mekka med både udsigts-, sanse- og svinggynger. Desuden er der et stort klatrenet, og tæt ved endnu en af områdets søer med siv og frøer. Selve moseområdet er indtaget af nogle langhårede og langhornede, men ganske fredelige køer. Er man ikke ”mæt” efter en dag i multiparken, så rummer idrætscentret både bowlingbane, svømmehal og cafe.