Spring til indhold

På tur med børn

Fjordområdet er én stor friluftslegeplads for børn og voksne.

Her findes alt hvad der skal til, for at give både børn, forældre og bedsteforældre masser af gode oplevelser i det fri.

 

Børneaktiviteter

  • Krabbefiskeri er sjovt i alle aldre. Det er bedst på steder med tang, sten og en bro, hvor børnene kan ligge og spotte krabberne. Tag til f.eks. Munkebo Havn, Klintebjerg, eller Stige Ø. Husk at spørge de lokale om lov, inden I slår jer ned.
  • Tag rulleskøjterne på og tag nogle omgange på asfaltbanen på Stige Ø. I kan også boltre jer på legebasen – og bagefter få en tiltrængt is ved Søpavillonen. Se Stige Ø. Nr. 7 på fjordkortet
  • Lav mad på bål – omkring fjorden er der flere bålpladser. Tag aftensmaden med, og lav den over bål. Det behøver ikke være et stort projekt, en simpel gryderet med pandekager til dessert er fabelagtigt. Husk at slukke bålet med vand når I går.
     

Byens Ø

Nr. 4 på fjordkortet

Midt i Odense Havn finder I Byens Ø, som er hjemsted for et væld af sjove aktiviteter for børn og unge. Her er der alt fra indendørs fodboldbane til minigolf, og beachvolley- og petanquebaner. Der er også mulighed for at udfordre sig selv på både rå parkour-baner og cross fit udstyr. De fleste aktiviteter er gratis. Her er også grill- og opholdsfaciliteter.